TOTALRENOVERING I HØJ HÅNDVÆRKSMÆSSIG KVALITET TIL FASTE PRISER

​Søger du en professionel og troværdig samarbejdspartner til din hoved- eller totalentreprise?
​Hos ​KA Malerservice​ i Grenaa varetager vi gerne din totalrenovering af for eksempel den private bolig eller erhvervsvirksomheden.

​Vi imødekommer de ønsker, du måtte have til din husrenovering eller ombygning, og vi udfører kvalitetsbevidst service og veludført arbejde, der lever op til aftalt pris og leveringstid. Vi varetager totalrenovering for kunder på hele Djursland, for eksempel Ebeltoft, samt Randers og omegn.

Vi kan tilbyde at udføre små og større bolig- og specialopgaver som for eksempel:

Altid til en fast pris alt inklusive.

MANGLER DU EN PROFESSIONEL SAMARBEJDSPARTNER?

Hvis du nu skulle stå over for en større opgave eller en totalentreprise, så har vi en række professionelle samarbejdspartnere, vi samarbejder med.

De er behjælpelige inden for hver deres respektive felter, hvor de er eksperten og på bedste vis kan rådgive dig til en løsning, der dækker dine behov.

Således er du sikret et flot og holdbart resultat, der med garanti holder i mange år.

Vi udfører totalservice på hele Djursland og er med base i Grenaa en ideel samarbejdspartner i blandt andet Ebeltoft, Randers og omkringliggende byer.

ÉN FAST KONTAKTPERSON

Det kan være svært at overskue de mange muligheder ved en hoved- eller totalentreprise. Med os som din totalentreprenør får du én fast kontaktperson, der giver dig overblikket over projektet og kyndig vejledning.

Vi har en lang række at professionelle og kompetente samarbejdspartnere som for eksempel håndværkere og elektrikere. Med ansvaret for din totalrenovering garanter vi, at de overholder de aftalte betingelser og udfører deres service i den rette kvalitet.

Kvalitetskompromis er ikke et udtryk i vores ordbog. Vi benytter udelukkende kvalitetsprodukter og holder os løbende opdateret på de nyeste teknikker, materialer og udstyr. Vores kunder fortjener kun det bedste.

VI KOORDINERER HELE PROCESSEN

Vi tager ansvaret for hele processen. Vi tager hånd om leverancer såvel som eventuelle byggetilladelser og sikrer et resultat, der lever op til dine forventninger.

Vi sørger naturligvis løbende for at holde dig opdateret på entreprisen, såfremt der er nye informationer at videregive.

HVAD KOSTER EN TOTALRENOVERING?

Det afhænger i høj grad af, hvor omfattende en renovering der er tale om. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en billig pris. Du skal bare tage kontakt til os allerede i dag.

Hvad siger vores kunder

Herunder kan du se et lille udpluk af de udtalelser vi har fået gennem tiden.

"Vi er yderst tilfredse"

Kenneth har malet vores sommerhus indvendigt, så det nu på bedste vis står friskt og skinnende Alle aftaler og tidsfrister er blevet overholdt - fra første møde til huset var færdigmalet.

Marianne

"meget tilfreds med arbejdet"

Jeg har lige fået malet min stue af Ka TotalService - hurtigt og meget professionelt veludført.

Jeg vil helt sikkert bruge Ka TotalService en anden gang.

Anette Bjørk

"Kan anbefale 100 %"

Kenneth har spartlet og malet vores nye lejlighed på Nørrebro og var super professionel og fleksibel under hele forløbet. Kan anbefale 100 %

Brian Scherlund

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et skarpt, uforpligtende tilbud. Jo mere detaljeret du beskriver opgaven, jo mere præcist tilbud kan vi give dig. 

Vi er eksperter når det gælder solidt udført malerarbejde til dit hjem.

​Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

KA Malerservice

Møllebakkevej 33, 8500 Grenå

Klik her for rutevejledning

CVR: 14292543

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 94 90 64

E-mail: ka@katotalservice.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.