RENOVERING AF BADEVÆRELSE OG KØKKEN

​Går du med tanken om at opdatere det slidte køkken? Eller er det gamle badeværelse blevet lidt for umoderne?
​Måske trænger rummene bare til en lille opfriskning eller en større renovering?

I så fald vil vi hos KA Totalservice i Grenaa nær Ebeltoft gerne være behjælpelige med at gøre tankerne til virkelighed. Hvad enten det blot er opsætning af nye fliser, lidt maling eller en større renovering af badeværelse eller køkken, så står vi gerne til rådighed.

Vi ordner mange forskellige opgaver inden for både køkken og bad på hele Djursland samt Randers og omegn. Eksempelvis har vi udført både mindre istandsættelser og komplette udskiftninger af både køkken og bad.

Har du fundet dit drømmekøkken, men har du ikke tiden eller overskuddet til at sætte det op, så kan du kontakte os, og så fikser vi det straks.

Vil du egentlig helst have foretaget en komplet renovering af badeværelse fremfor en mindre istandsættelse, tager vi også gerne opgaver som disse på os. Vi har god erfaring inden for badeværelsesrenovering – og det vi ikke selv kan udføre, håndterer vores professionelle og kompetente samarbejdspartnere. Kvaliteten går vi nemlig ikke på kompromis med.

Begge rum er nogle, vi bruger hver dag uden undtagelse. Netop derfor er det vigtigt, at de bringer glæde, og at rummenes potentiale bliver udnyttet maksimalt.​

HVAD KOSTER RENOVERING AF BADEVÆRELSE?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger i høj graf af følgende faktorer:

  • Hvor omfattende en renovering du ønsker
  • Om du har et lille eller stort badeværelse, der skal renoveres
  • Om du ønsker et nyt bad eller et nyt toilet
  • Hvilke materialer vi skal købe ind.

SLIP FOR BESVÆRET – LAD OS HJÆLPE DIG

Når du får professionel hjælp af os hos KA Totalservice, slipper du får alt det besvær, der ofte kan være forbundet med at opfylde boligdrømmen.

Vi ved, at et nyt badeværelse eller køkken kan være en uoverskuelig proces – derfor står vi klar til at spare dig for besværet, så du i stedet kan bruge din tid på det, der virkelig betyder noget for dig.

Vi tilbyder at udføre arbejdet med fokus på høj kvalitet til en billig pris.

Skal køkkenet eksempelvis rives ned, og et nyt sættes op, eller skal badeværelset fuldstændig totalrenoveres, så koordinerer vi det hele.

Vi kontakter de autoriserede fagfolk, der måtte være behov for med garanti for, at vores samarbejdspartnere leverer kvalitetsarbejde inden for hver deres felt.

Hvis du overlader ansvaret til os, kan du uden tvivl trygt og sikkert slappe af og være vis om, at vi har styr på opgaven.​

SKAL VI GØRE NOGET VED DRØMMENE?

Hvis du gerne vil vide mere, eller hvis du ved, hvad der skal ordnes, så kontakt os allerede i dag. Vi ser frem til at tage en snak med dig og høre, hvad vi kan gøre for dig, og på baggrund heraf udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den renovering af badeværelse eller renovering af køkken, som du drømmer om.​ Vi hjælper også gerne med maling af hus og facaderenovering.

Hvad siger vores kunder

Herunder kan du se et lille udpluk af de udtalelser vi har fået gennem tiden.

"Vi er yderst tilfredse"

Kenneth har malet vores sommerhus indvendigt, så det nu på bedste vis står friskt og skinnende Alle aftaler og tidsfrister er blevet overholdt - fra første møde til huset var færdigmalet.

Marianne

"meget tilfreds med arbejdet"

Jeg har lige fået malet min stue af Ka TotalService - hurtigt og meget professionelt veludført.

Jeg vil helt sikkert bruge Ka TotalService en anden gang.

Anette Bjørk

"Kan anbefale 100 %"

Kenneth har spartlet og malet vores nye lejlighed på Nørrebro og var super professionel og fleksibel under hele forløbet. Kan anbefale 100 %

Brian Scherlund

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et skarpt, uforpligtende tilbud. Jo mere detaljeret du beskriver opgaven, jo mere præcist tilbud kan vi give dig. 

Vi er eksperter når det gælder solidt udført malerarbejde til dit hjem.

​Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

KA Malerservice

Møllebakkevej 33, 8500 Grenå

Klik her for rutevejledning

CVR: 14292543

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 94 90 64

E-mail: ka@katotalservice.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.