MALING AF HUS UDFØRES AF PROFESSIONEL MALER

​Trænger dit hus til at blive malet, enten indvendigt eller udvendigt, og leder du i den forbindelse efter en dygtig maler, der kan varetage din opgave?

​Så er du kommet til det helt rette sted. Hos KA Totalservice er vi både maler og totalentreprenør, og det betyder, at vi kan hjælpe dig med lige netop den maling af hus, som du har behov for at få udført.

Fra vores base i Grenaa kører vi ud til både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder på hele Djursland, for eksempel Ebeltoft, for at male huse og erhvervsejendomme. Vi kommer også gerne forbi Randers og omegn.

INDVENDIG OG UDVENDIG MALING AF HUS

Vi kan både varetage en indvendig såvel som en udvendig maling af hus. Det betyder med andre ord, at vi kan hjælpe dig med dit malerarbejde, uanset om det er væggene eller lofterne i din bolig, der trænger til at blive malet, eller om det er husets facade.

Uanset hvilken maleropgave du har til os, så kan du altid forvente at få et flot, professionelt og langtidsholdbart resultat, når du vælger at lade os stå for arbejdet. Vi tilbyder også maling af lejlighed, hvis du har brug for vores professionelle hjælp til dette.

KONTAKT OS OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT MALERARBEJDE

Har du en specifik opgave til os i forbindelse med enten indvendig eller udvendig maling af hus, som du kunne tænke dig at få beregnet en pris på, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi har stor erfaring inden for malerfaget, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på professionelt udført kvalitetsarbejde. Samtidig udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop din opgave, således at du på forhånd ved, hvor meget du kan forvente, at malerarbejdet vil komme til at koste dig.​

KONTAKT OS

Skal vi opfriske din bolig med en omgang maling, eller har dine facader brug for en kærlig hånd? Tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Hvad siger vores kunder

Herunder kan du se et lille udpluk af de udtalelser vi har fået gennem tiden.

"Vi er yderst tilfredse"

Kenneth har malet vores sommerhus indvendigt, så det nu på bedste vis står friskt og skinnende Alle aftaler og tidsfrister er blevet overholdt - fra første møde til huset var færdigmalet.

Marianne

"meget tilfreds med arbejdet"

Jeg har lige fået malet min stue af Ka TotalService - hurtigt og meget professionelt veludført.

Jeg vil helt sikkert bruge Ka TotalService en anden gang.

Anette Bjørk

"Kan anbefale 100 %"

Kenneth har spartlet og malet vores nye lejlighed på Nørrebro og var super professionel og fleksibel under hele forløbet. Kan anbefale 100 %

Brian Scherlund

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med et skarpt, uforpligtende tilbud. Jo mere detaljeret du beskriver opgaven, jo mere præcist tilbud kan vi give dig. 

Vi er eksperter når det gælder solidt udført malerarbejde til dit hjem.

​Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på såvel store som små opgaver.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
Vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

KA Malerservice

Møllebakkevej 33, 8500 Grenå

Klik her for rutevejledning

CVR: 14292543

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 94 90 64

E-mail: ka@katotalservice.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.