Totalrenovering

Høj håndværkskvalitet til faste priser

Søger du en professionel og troværdig samarbejdspartner til din hoved- eller totalentreprise? Hos KA Totalservice varetager vi gerne din totalservice på f.eks. den private bolig eller erhvervsvirksomheden.

Vi imødekommer de ønsker du måtte have til totalrenoveringen og udfører kvalitetsbevidst service og veludført arbejde, der lever op til aftalt pris og leveringstid.

Vi kan tilbyde at udføre små og større bolig- og specialopgaver:

• Service & Vedligeholdelse

• Nybyg

• Fast priser inkl. alt

Mangler du en professionel samarbejdspartner?

Hvis du nu skulle stå over for en større opgave eller en totalentreprise, så har vi en række professionelle samarbejdspartnere, vi samarbejder med.

De er behjælpelige inden for hver deres respektive felter, hvor de er eksperten og på bedste vis kan rådgive dig til en løsning, der dækker dine behov.

Således er du sikret et flot og holdbart resultat, der med garanti holder i mange år.

Vi udfører totalservice på hele Nordsjælland og er med base i Gilleleje en ideel samarbejdspartner i bl.a. Helsinge, Helsingør og Gilleleje.

Én fast kontaktperson

Det kan være svært at overskue de mange muligheder ved en hoved- eller totalentreprise. Med KA Totalservice får du én fast kontaktperson, der giver dig overblikket over projektet og kyndig vejledning.

Vi har en lang række professionelle og kompetente samarbejdspartnere, f.eks. håndværkere og elektrikere. Med ansvaret for jeres totalservice garanter vi, at de overholder de aftalte betingelser og udfører deres service i den rette kvalitet.

Kvalitetskompromis er ikke et udtryk i vores ordbog. Vi benytter udelukkende kvalitetsprodukter og holder os løbende opdateret på de nyeste teknikker, materialer og udstyr. Vores kunder fortjener kun det bedste.

Vi koordinerer hele processen

Vi tager ansvaret for hele processen. Vi tager hånd om leverancer såvel som eventuelle byggetilladelser og sikrer et resultat, der lever op til jeres forventninger.

Vi sørger naturligvis løbende for at holde jer opdateret på entreprisen, såfremt der er nye informationer at videregive.

Få et tilbud i dag

Kontakt os i dag og lad os høre hvad vi kan hjælpe dig med og modtag et tilbud på din totalentreprise.

Kontakt os
Home » Totalrenovering