Totalrenovering

Søger I en troværdig samarbejdspartner til jeres hoved- eller totalentreprise? Hos KA Totalservice varetager vi gerne jeres totalservice på f.eks. den private villa eller erhvervsvirksomheden. Vi imødekommer jeres ønsker til totalrenovering og udfører kvalitetsbevidst service, der lever op til aftalt pris og leveringstid.

Én fast kontaktperson

Det kan være svært at overskue de mange muligheder ved en hoved- eller totalentreprise. Med KA Totalservice får I én fast kontaktperson, der giver jer overblikket over projektet.

Vi har en lang række professionelle og kompetente samarbejdspartnere, f.eks. håndværkere og elektrikere. Med ansvaret for jeres totalservice garanter vi, at de overholder de aftalte betingelser og udfører deres service i den rette kvalitet. Kvalitetskompromis er ikke et udtryk i vores ordbog. Vi benytter udelukkende kvalitetsprodukter og holder os løbende opdateret på de nyeste teknikker, materialer og udstyr.

Vi koordinerer hele processen

Vi tager ansvaret for hele processen. Leverancer såvel som eventuelle byggetilladelser tager vi hånd om og sikrer et resultat, der lever op til jeres forventninger. Vi sørger naturligvis løbende for at holde jer opdateret på entreprisen.

Kontakt os i dag

Vi udfører totalservice på hele Nordsjælland og er med base i Gilleleje en ideel samarbejdspartner i bl.a. Helsinge, Helsingør og Gilleleje.

Kontakt os i dag på tlf. 21 94 90 64 – vi ser frem til at høre fra jer.

Home » Totalrenovering