Maling af hus udføres af professionel maler

Trænger dit hus til at blive malet, enten indvendigt eller udvendigt, og leder du i den forbindelse efter et malerfirma, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos KA Totalservice er vi både maler og totalentreprenør, og det betyder, at vi kan hjælpe dig med lige netop den maling af hus, som du har behov for at få udført.

Fra vores base i Gilleleje kører vi ud til både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder i hele Nordsjælland for at male huse og erhvervsejendomme.

Indvendig og udvendig maling af hus

Vi kan både varetage en indvendig såvel som en udvendig maling af hus. Det betyder med andre ord, at vi kan hjælpe dig med dit malerarbejde, uanset om det er væggene eller lofterne i din bolig, der trænger til at blive malet, eller om det er husets facade.

Uanset hvilken maleropgave du har til os, så kan du altid forvente at få et flot, professionelt og langtidsholdbart resultat, når du vælger at lade os stå for arbejdet. Vi tilbyder også maling af lejlighed, hvis du har brug for vores professionelle hjælp til dette.

Skal vi opfriske din bolig?

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit malerarbejde

Har du en specifik opgave til os i forbindelse med enten indvendig eller udvendig maling af hus, som du kunne tænke dig at få beregnet en pris på, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi har stor erfaring inden for malerfaget, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på professionelt udført kvalitetsarbejde. Samtidig udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop din opgave, således at du på forhånd ved, hvor meget du kan forvente, at malerarbejdet vil komme til at koste dig.

Kontakt os

Skal vi opfriske din bolig med en omgang maling, eller har dine facader brug for en kærlig hånd? Tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os
Hjem » Maling af hus