Facaderenovering

Hos KA Totalservice står vi til rådighed, når jeres facade skal renoveres. Står du som f.eks. privat eller erhvervsvirksomhed og skal have renoveret villaen eller domicilet, ser vi frem til at høre fra dig.

En opgave bliver aldrig for stor eller lille, aldrig for enkel eller kompliceret. Vi garanterer kvalitetsbevidst facaderenovering og levering til aftalt tid og pris.

Omfattende service på facader

Ønsker I en helt ny facade, står vi for totalrenoveringen. Vi pudser facaden, giver den en grundig afrensning og maler den efter jeres ønsker.

Drejer det sig om en mindre reparation, er vi naturligvis også behjælpelige. Har I mere specifikke ønsker til, hvordan facaden skal renoveres, tager vi altid udfordringen op og imødekommer jeres behov.

Vi tilbyder også maling af facader, så her kan vi også hjælpe.

Kvalitetsbevidst facaderenovering

Vores facaderenovering går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har et godt samspil med vores leverandør, der løbende holder os opdateret på kvalitetssikrede produkter og materialer.

Vi kan rådgive jer til den løsning, der passer til netop jeres bygning. Har I mere detaljerede spørgsmål til f.eks. facadeprodukterne, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for vejledning.

Kontakt os i dag

Søger I en kompetent og troværdig samarbejdspartner til jeres facaderenovering? Så er KA Totalservice en fornuftig løsning. Med base i Gilleleje, dækker vi bl.a. Helsinge, Helsingør og Gilleleje.

Kontakt os i dag op tlf. 21 94 90 64.

Home » Facaderenovering