Facaderenovering

Giv boligen nyt liv

Hos KA Totalservice står vi til rådighed, når din facade skal renoveres. En facaderenovering giver din bolig et anderledes udtryk, og kan give selv en ældre bolig nyt liv.

Uanset om du står som enten privat eller erhvervsvirksomhed og skal have renoveret villaen eller domicilet, ser vi frem til at høre fra dig.

En opgave bliver aldrig for stor eller lille – ej heller for enkel eller kompliceret. Vi garanterer altid kvalitetsbevidst facaderenovering og levering til aftalt tid og pris.

Omfattende service på facader

Facaderenovering omfatter forskelligt arbejde med facaden. Herunder udfører vi arbejde på bl.a. revner i murværket, afskalninger, maling af facaden og optimering af sokler, gavle og udhæng.

Facaden har en stor betydning for bygningen, da den fungerer som en afskærmning for udeklimaet, hvad enten det er en træfacade, muret facade eller pudset facade.

Derfor har vi specialiseret os i at udføre praktiske renoveringer såvel som æstetisk renovering på forskellige typer af facader.

Ønsker du en helt ny facade, står vi gerne for hele totalrenoveringen. Vi pudser facaden, giver den en grundig afrensning og maler den efter dine ønsker.

Drejer det sig bare om en mindre reparation, er vi naturligvis også behjælpelige med dette. Har du mere specifikke ønsker til, hvordan facaden skal renoveres, tager vi altid udfordringen op og imødekommer lige præcis dine behov.

Vi tilbyder også maling af facader, så her kan vi også hjælpe dig.

Kvalitetsbevidst facaderenovering

Søger du en kompetent og troværdig samarbejdspartner til jeres facaderenovering? Så er KA Totalservice en fornuftig løsning.

Vores facaderenovering går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har et godt samspil med vores leverandør, der løbende holder os opdateret på kvalitetssikrede produkter og materialer.

Dette sikrer dig en lang holdbarhed på materialerne og at der ikke opstår eksempelvis revner og afskalning.

Vi kan rådgive dig til den løsning, der passer til netop din bolig og dens nuværende udtryk, eller det du i stedet ønsker.

Har du mere detaljerede spørgsmål til f.eks. facadematerialerne, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for vejledning.

Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at få et tilbud på renovering af din facade. Hvis du blot ønsker, at høre hvilke muligheder du har, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Med base i Gilleleje, dækker vi bl.a. Helsinge, Helsingør og Gilleleje.

Kontakt os
Home » Facaderenovering