VELKOMMEN TIL KA TOTALSERVICE
MALER & TOTALENTREPRENØR

BYGGEOPGAVER


KAN DU IKKE OVERSKUE DIT BYGGEPROJEKT?

Uanset om du står over for en større eller mindre opgave står KA Totalservice klar til at give dig en hjælpende hånd.

Vi kan både tilbyde kompetent og professionel hjælp til dit projekt samt sparring og vejledning, hvis der er brug for det.

Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget og kan derfor hjælpe dig med lidt af hvert. Kompetencerne rækker langt og vi har hænderne godt skruet på, så der er ingen opgave, vi ikke kan klare.

Vi udfører mange forskellige byggeopgaver for vores kunder i Randers, Grenaa, Ebeltoft og resten af Djursland. Der er ingen opgave der er for stor eller for lille – vi påtager os alle slags tømreropgaver.

VI HAR BL.A. UDFØRT NEDENSTÅENDE BYGGEOPGAVER:

  • Overdækket terrasser

  • Gulvlægning

  • Udestuer

  • Carporte

  • Skurer

Hvis du ønsker et fuldendt resultat, kan vi også hjælpe med malerarbejdet eller en hel totarenovering.

DRØMMER DU OM NOGET GANSKE SÆRLIGT?

Vi ved, hvad vi kan udføre med vores kompetencer, men hos KA Totalservice er det vores ønske at opfylde selv de mere kreative ønsker vores kunder måtte have. Derfor tager vi gerne imod en udfordring for at realisere netop dine byggedrømme.

Måske har du gået og drømt om en udendørsbruser med specialdesignede saloondøre? En flot og anderledes terasse, hvor du kan nyde de varme sommerdage? Eller måske en flot og dekorativ murstensvæg i køkkenet?

Uanset hvad, vil det glæde os at hjælpe dig igang med dit byggeprojekt.

Med vores mangeårige erfaring i bagagen og dine idéer kan vi i fællesskab sammensætte en løsning, der er specialdesignet og tilpasset netop dine behov og ønsker.

VIL DU HØRE NÆRMERE?

Hvis du ønsker at høre nærmere eller vil vide hvordan vi kan hjælpe med at realisere dine byggedrømme, så tøv ikke med at kontakte os.

OM OS

KA TOTALSERVICE


Firmaet blev startet i 2008 af Kenneth Andersen. Grundet firmaets alsidighed og kvaliteten af arbejdet blev det hurtigt en stor succes.

Udførelsen af arbejdet har lige siden altid været i top, priserne rimelige og aftaler samt leveringstiderne bliver overholdt. Dette har resulteret i gode og tilfredse kunder gennem tiden.

I dag er vi vokset til tre personer, og KA Totalservice er nu specialister i malerarbejde og i at varetage totalentrepriser.

I KA TOTALSERVICE VIL VI ALTID VÆRNE OM VORES GRUNDLÆGGENDE VÆRDIER

Vores firmafilosofi går ud på, at levere en høj og ensartet kvalitet, i alle vores opgaver, samt stor fleksibilitet, leveret til fornuftige priser.

Vores kundekreds er meget alsidig og omfatter alt fra virksomheder, boligforeninger, den offentlige sektor, samt private kunder.

Geografisk dækker vi Ebeltoft, Grenaa og resten af Djursland såvel som Randers og omegn. 

Vi har stor erfaring i opgavestyring af større total entrepriser, men påtager os gerne alle typer opgaver.

SAMARBEJDSPARTNER MED
3BYGGETILBUD.DK SIDEN 2009