VELKOMMEN TIL KA TOTALSERVICE
MALER & TOTALENTREPRENØR

MALING AF HUS UDFØRES AF PROFESSIONEL MALER


Trænger dit hus til at blive malet, enten indvendigt eller udvendigt, og leder du i den forbindelse efter en dygtig maler, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos KA Totalservice er vi både et malerfirma og totalentreprenør, og det betyder, at vi kan hjælpe dig med lige netop den maling af hus, som du har behov for at få udført.

Fra vores base i Grenaa kører vi ud til både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder på hele Djursland, for eksempel Ebeltoft, for at male huse og erhvervsejendomme. Vi kommer også gerne forbi Randers og omegn. 

INDVENDIG OG UDVENDIG MALING AF HUS

Vi kan både varetage en indvendig såvel som en udvendig maling af hus. Det betyder med andre ord, at vi kan hjælpe dig med dit malerarbejde, uanset om det er væggene eller lofterne i din bolig, der trænger til at blive malet, eller om det er husets facade.

Uanset hvilken maleropgave du har til os, så kan du altid forvente at få et flot, professionelt og langtidsholdbart resultat, når du vælger at lade os stå for arbejdet. Vi tilbyder også maling af lejlighed, hvis du har brug for vores professionelle hjælp til dette.

KONTAKT OS OG INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIT MALERARBEJDE

Har du en specifik opgave til os i forbindelse med enten indvendig eller udvendig maling af hus, som du kunne tænke dig at få beregnet en pris på, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi har stor erfaring inden for malerfaget, og vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på professionelt udført kvalitetsarbejde. Samtidig udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop din opgave, således at du på forhånd ved, hvor meget du kan forvente, at malerarbejdet vil komme til at koste dig.

KONTAKT OS

Skal vi opfriske din bolig med en omgang maling, eller har dine facader brug for en kærlig hånd? Tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

OM OS

KA TOTALSERVICE


Firmaet blev startet i 2008 af Kenneth Andersen. Grundet firmaets alsidighed og kvaliteten af arbejdet blev det hurtigt en stor succes.

Udførelsen af arbejdet har lige siden altid været i top, priserne rimelige og aftaler samt leveringstiderne bliver overholdt. Dette har resulteret i gode og tilfredse kunder gennem tiden.

I dag er vi vokset til tre personer, og KA Totalservice er nu specialister i malerarbejde og i at varetage totalentrepriser.

I KA TOTALSERVICE VIL VI ALTID VÆRNE OM VORES GRUNDLÆGGENDE VÆRDIER

Vores firmafilosofi går ud på, at levere en høj og ensartet kvalitet, i alle vores opgaver, samt stor fleksibilitet, leveret til fornuftige priser.

Vores kundekreds er meget alsidig og omfatter alt fra virksomheder, boligforeninger, den offentlige sektor, samt private kunder.

Geografisk dækker vi Ebeltoft, Grenaa og resten af Djursland såvel som Randers og omegn. 

Vi har stor erfaring i opgavestyring af større total entrepriser, men påtager os gerne alle typer opgaver.

SAMARBEJDSPARTNER MED
3BYGGETILBUD.DK SIDEN 2009