VELKOMMEN TIL KA TOTALSERVICE
MALER & TOTALENTREPRENØR

RENOVERING AF BADEVÆRELSE OG KØKKEN


Går du med tanken om at opdatere det slidte køkken? Eller er det gamle badeværelse blevet lidt for umoderne? Måske trænger rummene bare til en lille opfriskning eller en større renovering?

I så fald vil vi hos KA Totalservice i Grenaa nær Ebeltoft gerne være behjælpelige med at gøre tankerne til virkelighed. Hvad enten det blot er opsætning af nye fliser, lidt maling eller en større renovering af badeværelse eller køkken, så står vi gerne til rådighed.

Vi ordner mange forskellige opgaver inden for både køkken og bad på hele Djursland samt Randers og omegn. Eksempelvis har vi udført både mindre istandsættelser og komplette udskiftninger af både køkken og bad.

Har du fundet dit drømmekøkken, men har du ikke tiden eller overskuddet til at sætte det op, så kan du kontakte os, og så fikser vi det straks.

Vil du egentlig helst have foretaget en komplet renovering af badeværelse fremfor en mindre istandsættelse, tager vi også gerne opgaver som disse på os. Vi har god erfaring inden for badeværelsesrenovering – og det vi ikke selv kan udføre, håndterer vores professionelle og kompetente samarbejdspartnere. Kvaliteten går vi nemlig ikke på kompromis med.

Begge rum er nogle, vi bruger hver dag uden undtagelse. Netop derfor er det vigtigt, at de bringer glæde, og at rummenes potentiale bliver udnyttet maksimalt.

HVAD KOSTER RENOVERING AF BADEVÆRELSE?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger i høj graf af følgende faktorer:

  • Hvor omfattende en renovering du ønsker
  • Om du har et lille eller stort badeværelse, der skal renoveres
  • Om du ønsker et nyt bad eller et nyt toilet
  • Hvilke materialer vi skal købe ind.

SLIP FOR BESVÆRET – LAD OS HJÆLPE DIG

Når du får professionel hjælp af os hos KA Totalservice, slipper du får alt det besvær, der ofte kan være forbundet med at opfylde boligdrømmen.

Vi ved, at et nyt badeværelse eller køkken kan være en uoverskuelig proces – derfor står vi klar til at spare dig for besværet, så du i stedet kan bruge din tid på det, der virkelig betyder noget for dig.

Vi tilbyder at udføre arbejdet med fokus på høj kvalitet til en billig pris.

Skal køkkenet eksempelvis rives ned, og et nyt sættes op, eller skal badeværelset fuldstændig totalrenoveres, så koordinerer vi det hele.

Vi kontakter de autoriserede fagfolk, der måtte være behov for med garanti for, at vores samarbejdspartnere leverer kvalitetsarbejde inden for hver deres felt.

Hvis du overlader ansvaret til os, kan du uden tvivl trygt og sikkert slappe af og være vis om, at vi har styr på opgaven.

SKAL VI GØRE NOGET VED DRØMMENE?

Hvis du gerne vil vide mere, eller hvis du ved, hvad der skal ordnes, så kontakt os allerede i dag. Vi ser frem til at tage en snak med dig og høre, hvad vi kan gøre for dig, og på baggrund heraf udarbejder vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den renovering af badeværelse eller renovering af køkken, som du drømmer om.

OM OS

KA TOTALSERVICE


Firmaet blev startet i 2008 af Kenneth Andersen. Grundet firmaets alsidighed og kvaliteten af arbejdet blev det hurtigt en stor succes.

Udførelsen af arbejdet har lige siden altid været i top, priserne rimelige og aftaler samt leveringstiderne bliver overholdt. Dette har resulteret i gode og tilfredse kunder gennem tiden.

I dag er vi vokset til tre personer, og KA Totalservice er nu specialister i malerarbejde og i at varetage totalentrepriser.

I KA TOTALSERVICE VIL VI ALTID VÆRNE OM VORES GRUNDLÆGGENDE VÆRDIER

Vores firmafilosofi går ud på, at levere en høj og ensartet kvalitet, i alle vores opgaver, samt stor fleksibilitet, leveret til fornuftige priser.

Vores kundekreds er meget alsidig og omfatter alt fra virksomheder, boligforeninger, den offentlige sektor, samt private kunder.

Geografisk dækker vi Ebeltoft, Grenaa og resten af Djursland såvel som Randers og omegn. 

Vi har stor erfaring i opgavestyring af større total entrepriser, men påtager os gerne alle typer opgaver.

SAMARBEJDSPARTNER MED
3BYGGETILBUD.DK SIDEN 2009