VELKOMMEN TIL KA TOTALSERVICE
MALER & TOTALENTREPRENØR

FACADERENOVERING DER KAN GIVE DIN BYGNING NYT LIV


Hos KA Totalservice i Grenaa nær Ebeltoft står vi til rådighed, når din facade skal renoveres i Djursland eller Randers og omegn. En facaderenovering giver din bolig et anderledes udtryk, og den kan give selv en ældre bolig nyt liv.

Uanset om du står som enten privatperson eller erhvervsvirksomhed og skal have renoveret villaen eller domicilet, ser vi frem til at høre fra dig.

En opgave bliver aldrig for stor eller lille – ej heller for enkel eller kompliceret. Vi garanterer altid kvalitetsbevidst facaderenovering og levering til aftalt tid og pris.

OMFATTENDE SERVICE PÅ FACADER

Facaderenovering omfatter forskelligt arbejde med facaden. Herunder udfører vi arbejde i forbindelse med blandt andet:

  • Revner i murværket
  • Afskalninger
  • Maling af facaden
  • Optimering af sokler
  • Optimering af gavle
  • Optimering af udhæng.

Facaden har en stor betydning for bygningen, da den fungerer som en afskærmning for udeklimaet, hvad enten det er en træfacade, muret facade, eller der har været foretaget en pudsning af facade.

Derfor har vi specialiseret os i at udføre praktisk såvel som æstetisk renovering på forskellige typer af facader.

Ønsker du en helt ny facade, står vi gerne for hele totalrenoveringen. Vi pudser facaden, giver den en grundig afrensning og maler den efter dine ønsker.

Drejer det sig bare om en mindre renovering af facade, er vi naturligvis også behjælpelige med dette. Har du mere specifikke ønsker til, hvordan facaden skal renoveres, tager vi altid udfordringen op og imødekommer lige præcis dine behov.

Vi tilbyder også maling af facader, så her kan vi også hjælpe dig.

KVALITETSBEVIDST RENOVERING AF FACADE

Søger du en kompetent og troværdig samarbejdspartner til din facaderenovering? Så er vi hos KA Totalservice en fornuftig løsning.

Vores facaderenovering går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har et godt samspil med vores leverandør, der løbende holder os opdateret på kvalitetssikrede produkter og materialer.

Dette sikrer dig en lang holdbarhed på materialerne, og at der ikke opstår eksempelvis revner og afskalning.

Vi kan rådgive dig til den løsning, der passer til netop din bolig og dens nuværende udtryk, eller det du i stedet ønsker.

Har du mere detaljerede spørgsmål til for eksempel facadematerialerne, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for vejledning.

HVAD KOSTER FACADERENOVERING?

Vores priser afhænger i høj grad af, hvilken form for facaderenovering du ønsker, og hvor omfattende den er. Der er for eksempel forskel på, om du ønsker vandskuring af hus, eller om du blot skal have repareret en mindre revne i murværket.

Kontakt os allerede i dag, hvis du ønsker at få et tilbud på renovering af din facade. Hvis du blot ønsker at høre om, hvilke muligheder du har, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

OM OS

KA TOTALSERVICE


Firmaet blev startet i 2008 af Kenneth Andersen. Grundet firmaets alsidighed og kvaliteten af arbejdet blev det hurtigt en stor succes.

Udførelsen af arbejdet har lige siden altid været i top, priserne rimelige og aftaler samt leveringstiderne bliver overholdt. Dette har resulteret i gode og tilfredse kunder gennem tiden.

I dag er vi vokset til tre personer, og KA Totalservice er nu specialister i malerarbejde og i at varetage totalentrepriser.

I KA TOTALSERVICE VIL VI ALTID VÆRNE OM VORES GRUNDLÆGGENDE VÆRDIER

Vores firmafilosofi går ud på, at levere en høj og ensartet kvalitet, i alle vores opgaver, samt stor fleksibilitet, leveret til fornuftige priser.

Vores kundekreds er meget alsidig og omfatter alt fra virksomheder, boligforeninger, den offentlige sektor, samt private kunder.

Geografisk dækker vi Ebeltoft, Grenaa og resten af Djursland såvel som Randers og omegn. 

Vi har stor erfaring i opgavestyring af større total entrepriser, men påtager os gerne alle typer opgaver.

SAMARBEJDSPARTNER MED
3BYGGETILBUD.DK SIDEN 2009