Renovering af flyttelejligheder

Skal flytningen gøres nem?

Har du købt ny lejlighed og skal den renoveres, eller skal du fraflytte en lejlighed? Måske trænger din nuværende lejlighed bare til en kærlig hånd?

Hos KA Totalservice har vi mange års erfaring med renovering af lejligheder for private og i socialt byggeri – ofte er bliver de også kaldt flyttelejligheder.

Vi tilbyder både vores service, når dele af- eller hele lejligheden skal renoveres.

Så hvis du vil gøre flytningen nem for dig selv og samtidig slippe for alt besværet kan du trygt lade os overtage renoveringen.

Således kan du spare den tid, du ellers ville have brugt på at slide og slæbe, og bare nyde at flytte ind i en flot og nyrenoveret lejlighed.

Dygtige samarbejdspartnere

Vi har en lang række dygtige og yderst kompetente samarbejdspartnere.

Med ansvaret for renoveringen af jeres lejlighed, sørger vi for, at håndværkerne overholder den aftalte leveringstid og de ønsker, der måtte være i forbindelse med renoveringen.

De opgaver vi ikke selv kan klare, lægger vi trygt i hænderne på vores samarbejdspartnere. Vi garanterer, at de følger den byggeproces som vi, i samarbejde med dig, har udarbejdet.

Renovering tilpasset dine ønsker

Vores klare målsætning er at imødekomme dine ønsker til renovering af din lejlighed. Vi arbejder grundigt ned til mindste detalje. Resultatet skal simpelthen bare være i orden og stå knivskarpt.

Vi er derudover meget kvalitetsbevidste og går ikke på kompromis med de produkter eller materialer der bliver brugt.

Vi sørger for, at såvel maler, tømrer- og murerarbejdet som køkken og bad stemmer overens med jeres forventninger til det endelige resultat.

Skal lejligheden totalrenoveres, kan det være svært at overskue de mange muligheder. Vi giver i den forbindelse den nødvendige vejledning om f.eks. farvevalg og kvalificerede idéer til renoveringen.

Som malerfirma er maling af flyttelejligheder og generel maling af lejligheder vores kernekompetence.

Kontakt os i dag og få et tilbud

Med base i Gilleleje er vi en ideel samarbejdspartner i f.eks. Helsingør, Helsinge og Gilleleje. Geografisk dækker vi hele Nordsjælland og står til rådighed uanset renoveringens størrelse.

Kontakt os og få en snak om jeres renovering og få et tilbud.

Kontakt os
Home » Renovering af flyttelejligheder