Renovering af flyttelejligheder

Har I købt ny lejlighed og skal den renoveres, eller trænger jeres nuværende lejlighed til en kærlig hånd? Hos KA Totalservice har vi stor erfaring med renovering af lejligheder for private og i socialt byggeri, ofte er bliver de også kaldt flyttelejligheder. Vi tilbyder både vores service, når dele af- eller hele lejligheden skal renoveres.

Renovering af flyttelejlighed tilpasset jeres ønsker

Vores klare målsætning er at imødekomme jeres ønsker til renovering af lejligheden. Vi arbejder grundigt ned til mindste detalje og er meget kvalitetsbevidste. Vi sørger for, at såvel maler, tømrer- og murerarbejdet som køkken og bad stemmer overens med jeres forventninger til det endelige resultat.

Skal lejligheden totalrenoveres, kan det være svært at overskue de mange muligheder. Vi giver i den forbindelse den nødvendige vejledning om f.eks. farvevalg og kvalificerede idéer til renoveringen. Som malerfirma er maling af lejligheden vores kernekompetence. Læs mere om maling af flyttelejligheder.

Dygtige samarbejdspartnere

Med ansvaret for renoveringen af jeres lejlighed, sørger vi for, at håndværkerne overholder den aftalte leveringstid og ønsker de ønsker der måtte være i forbindelse med renoveringen. Vi har en lang række dygtige og yderst kompetente samarbejdspartnere. Vi garanterer, at de følger den byggeproces som vi, i samarbejde med jer, har udarbejdet.

Kontakt os i dag

Med base i Gilleleje er vi en ideel samarbejdspartner i f.eks. Helsingør, Helsinge og Gilleleje. Geografisk dækker vi hele Nordsjælland og står til rådighed uanset renoveringens størrelse.

Kontakt os i dag på tlf. 21 94 90 64.

Home » Renovering af flyttelejligheder