Profil

Vores baggrund

Firmaet KA Totalservice blev startet i 2008 af Kenneth Andersen. Grundet firmaets alsidighed og kvaliteten af arbejdet blev det hurtigt en stor succes.

Udførelsen af arbejdet var nemlig altid i top, priserne var rimelige, kvaliteten i orden og aftaler samt leveringstiderne blev konsekvent overholdt. Det resulterede i trofaste og tilfredse kunder.

Siden da har firmaet udviklet sig, men disse ting er og bliver altid de samme. Den ærlige tilgang til arbejdet og aftaler bliver altid overholdt.

Vi er vokset til tre personer, og KA Totalservice er nu specialister i malerarbejde og i at varetage totalentrepriser. Herudover varetager vi dog også renoveringsprojekter og mindre tømreropgaver.

Vores grundlæggende værdier

Vores firmafilosofi går ud på at levere en høj og ensartet kvalitet, i alle vores opgaver, samt stor fleksibilitet leveret til fornuftige priser.

For dig betyder det, at skulle du ændre mening eller ikke være tilfreds med resultatet, så ændrer jeg det selvfølgelig indtil du er 100 procent tilfreds.

Vores kundekreds er meget alsidig og omfatter alt fra virksomheder, boligforeninger, den offentlige sektor samt private kunder.

Geografisk dækker vi primært hele Nordsjælland, som dele af Storkøbenhavn.Vi har mange års erfaring i opgavestyring af større totalentrepriser, men vi påtager os gerne alle typer opgaver.

Vi ufører alle maleropgaver til perfektion

KA Totalservice arbejder målbevidst ud fra grundlæggende værdier
KVALITETSARBEJDE
PåLIDELIGHED
TILFREDSE KUNDER
RIMELIGE PRISER
Home » Profil