Maling af flyttelejligheder

Hvis lejligheden males så er KA Totalservice et godt valg som samarbejdspartner. Som et kvalitetsbevidst malerfirma står vi til rådighed, når lejligheden skal males f.eks. i forbindelse med en renovering.

Malerprojektet bliver aldrig for stort eller småt – og vi er behjælpelige ved såvel traditionelle som mere komplicerede maleropgave på din lejlighed. Vi har bl.a. tidligere hjulpet med at male gulve, men også med dekoration- og maling af udsmykninger på udskæringer.

Dine ønsker er i fokus

Malingen er en vigtig del af lejlighedens udseende. De fleste ønsker en klassisk hvid maling, men selv på mere traditionelle projekter er malerarbejdet afgørende i og med at vi som maler kommer ind som de sidste, inden opgaven bliver afleveret til kunden.

Hos KA Totalservice imødekommer vi jeres ønsker til f.eks. farvekombinationen, men lytter også til jeres ønsker ved valg af materialer. Med mange års erfaring ved vi hvilke farve, som fungerer godt sammen – og vi giver den nødvendige vejledning, når malingen skal vælges.

Vi bruger kun kvalitetsprodukter når vi maler

Alle de produkter vi gør brug af og arbejder med, er miljøgodkendte og kvalitetssikrede. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandør, hvor vi løbende bliver opdateret på markedets nyeste produkter og maling – og vi kan i den forbindelse tilbyde de bedste løsninger.

Har du specifikke ønsker til malingen, gør vi alt hvad vi kan, for at skaffe denne for dig.

Kontakt os i dag

Vi maler lejligheder i hele Nordsjælland, heriblandt i Helsinge, Helsingør og Gilleleje. Vi ser frem til din henvendelse.

Kontakt os i dag på tlf. 21 94 90 64.

Home » Maling af flyttelejligheder