Maling af flyttelejligheder

Få lejligheden gjort indflytnings- eller fraflytningsklar i en fart

Står du og skal fraflytte en lejlighed? Eller skal du måske overtage en lejlighed?

Ved begge tilfælde står din maler i Gilleleje og omegn klar til at hjælpe dig.

Vi ved, at kan maling af lejligheden være en uoverskuelig process, når man i forvejen har massere praktiske sager at tage hånd om ved en flytning.

Det kan dog være en nødvendighed, hvis lejligheden skal være flot og indbydende for de nye lejere, og særligt hvis den eksempelvis skal sælges.

KA Totalservice står altid klar til at påtage opgaven hurtigt, effektivt og prisvenligt.

Så kan du i stedet fokusere på at få pakket flyttekasserne og komme ordentligt på plads det nye sted.

Som et kvalitetsbevidst malerfirma står vi også til rådighed, når lejligheden skal males f.eks. i forbindelse med renovering af en flyttelejlighed.

Malerprojektet bliver aldrig for stort eller småt – og vi er behjælpelige ved såvel traditionelle som de mere komplicerede maleropgaver på din lejlighed.

Vi har bl.a. tidligere hjulpet med at male gulve, men også med dekoration- og maling af udsmykninger på udskæringer.

Dine ønsker er i fokus hos din maler i Gilleleje og omegn

Malingen er en vigtig del af lejlighedens udseende. Mange af vores kunder ønsker blot en klassisk hvid maling, men vi byder også de mere utraditionelle idéer velkommen.

Uanset hvilke ønsker du måtte have, ved vi, at malerarbejdet er afgørende, i og med, at vi som maler kommer ind som de sidste i processen, inden opgaven bliver afsluttet.

Hos KA Totalservice imødekommer vi dine ønsker til f.eks. farvekombinationen, men vi lytter også til hvad du måtte have af ønsker til valg af materialer.

Grundet mange års erfaring ved vi hvilke farver, som fungerer godt sammen. Vi kan tilbyde vejledning til farvevalg og farvekombinationer, hvis der skulle være behov for dette.

Måske ønsker du at afprøve en helt anderledes idé eller have en unik farvekombination?

Din maler i Gilleleje og omegn giver den nødvendige vejledning og ekspertise, når malingen skal vælges.

Maler i Gilleleje klarer malerarbejdet

Vi bruger kun kvalitetsprodukter når vi maler

Alle de produkter vi gør brug af og arbejder med, er miljøgodkendte og kvalitetssikrede. Malingen opfylder derfor høje kvalitetskrav ved både fremstilling og anvendelse – uden at påvirke holdbarheden på malingen.

Denne maling uden skadelige indholdsstoffer sikrer dig et bedre og sundere indeklima end ved brug af traditionel maling, der ikke er miljøgodkendt.

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandør, hvor vi løbende bliver opdateret på markedets nyeste produkter og maling. Vi kan derfor altid tilbyde de nyeste og bedste løsninger.

Har du specifikke ønsker til malingen, gør vi alt hvad vi kan, for at skaffe den ønskede maling til dig.

Vil du vide mere?

hvis du ønsker at vide mere om maling af flyttelejligheder og hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os.

Vi maler lejligheder i hele Nordsjælland, heriblandt i Helsinge, Helsingør og Gilleleje.

Vi ser frem til at tage en snak med dig og giver gerne et tilbud med på vejen.

Kontakt os
Home » Maling af flyttelejligheder