Maling af facader

Giv din bolig et tiltrængt løft

Er facaden med årene blevet slidt og kedelig at se på? Maling af facaden kan give boligen et markant løft og give den et helt nyt udtryk.

Hvis facaden trænger til en omgang maling – f.eks. i forbindelse med nybyggeri eller en facaderenovering – står KA Totalservice til din rådighed som din maler i Helsingør og omegn.

Vi er behjælpelige med hele processen og tager selvfølgelig altid dine ønsker i betragtning, og gør hvad vi kan for at opfylde dem.

Der mange forskellige muligheder, når facaden skal males. Vi imødekommer såvel traditionelle som mere unikke ønsker og giver professionel vejledning om f.eks. farvekombinationer og vedligeholdelse.

Facademaling i høj kvalitet

Uanset projektets størrelse sørger KA Totalservice for, at der udelukkende bliver brugt maling af høj kvalitet.

Herved sikrer vi nemlig, at malingen holder i mange år, og ikke kræver kontinuerlig vedligeholdelse.

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandør af facademaling. Derigennem opnår vi den nødvendige faglige kompetence, der kan vejlede dig til den rigtige løsning, når malingen skal vælges.

Vi søger altid for, at du bliver sat grundigt ind i vores arbejde og de valgt der foretages i denne forbindelse. Det er, efter vores mening, den bedste forudsætning for et vellykket samarbejde og resultat.

Det kan du forvente af din maler i Helsingør og omegn

KA Totalservice genopfrisker den gamle og slidte facade og giver dig et langtidsholdbart resultat.

Udvendige maleropgaver og i særdeleshed husfacader kræver den rette behandling, hvis facaden skal forblive, som du ønsker.

Vind, sol, sne og frost stiller krav til både materialer og beskyttelse for at opnå det mest optimale resultat, og maling der ikke skaller af.

Dette sikrer vi først og fremmest ved at sørge for at underlaget er stærkt og algefrit. Det gør vi med en nedvaskning af facaden, en grunder og to lag diffusionsåben maling af høj kvalitet.

Herved kan du nyde en facade, der ser velholdt ud i længere tid, og som kræver mindre vedligeholdelse.

Få et tilbud i dag

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud eller blot høre nærmere om hvad vi kan tilbyde dig? Du er mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Vi ser frem til at tage en snak med dig om hvilke muligheder du har, og hvad vi kan tilbyde.

Vi maler facader på hele Nordsjælland, f.eks. i Hornbæk, Helsinge, Helsingør og Gilleleje.

Kontakt os
Hjem » Maling af facader