Maling af facader

Skal facaden males? Trænger facaden til et nyt look – f.eks. i forbindelse med nybyggeri eller renovering – står KA Totalservice til rådighed. Der mange forskellige muligheder, når facaden skal males. Vi imødekommer såvel traditionelle som mere unikke ønsker og giver professionel vejledning om f.eks. farvekombinationer og vedligeholdelse.

Facademaling i høj kvalitet

Vi benytter udelukkende kvalitetsmaling. Uanset projektets størrelse sørger vi for, at facaden kan trække vejret og undgår, at malingen på sigt skaller af.

Vi har et tæt samarbejde med vores leverandør af facademaling. Derigennem opnår vi den nødvendige faglige kompetence, der kan vejlede jer til den rigtige løsning, når malingen skal vælges. Vi søger altid for, at I bliver sat grundigt ind i vores arbejde. Det er efter vores mening den bedste forudsætning for et vellykket samarbejde.

Kontakt os i dag

Vi maler facader på hele Nordsjælland, f.eks. i Hornbæk, Helsinge, Helsingør og Gilleleje. Hvad enten du som privat eller erhvervsvirksomhed har brug for hjælp, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag på tlf. 21 94 90 64.

Home » Maling af facader