Maler i Nordsjælland

Leder du efter en erfaren maler i Nordsjælland, der altid udfører kvalitetsarbejde? Så skal du ikke lede længe.

Vores spidskompetence er malerarbejde. Og vi er optaget hos brancheorganisationen Danske Malermestre, hvilket er et kvalitetsstempel, der sikrer dig kvalitetsarbejde, når du vælger os.

Vi opfrisker din bolig

Vi klarer malerarbejdet for dig, når din bolig trænger til en opfriskning med en omgang ny maling.

Hvis du lader os håndtere malerarbejdet, er du sikret et flot resultat udført af fagfolk – og du slipper for alt besværet.

KA Totalservice kan tage hånd om alle slags maleropgaver, både inden- og udendørs. Og vi sørger glædeligt for det hele – både spartling, opsætning af filt på vægge og lofter samt malerarbejdet.

Hvis du ønsker opsætning af tapeter, er det heller ikke et problem. Har du en særlig efterspørgsel, er vi altid lydhøre over for den.

Du kan altid tale med vores rådgiver, som gerne hjælper med farvesammensætningen i boligen, så der skabes en rød tråd. Eksempelvis efterspørges kontrastvægge særligt i øjeblikket. Og deres popularitet forstår vi godt. De kan nemlig skabe modernitet og sammenhæng i din bolig.

Skal vi opfriske din bolig?

Vi gør din lejlighed indflytnings- eller fraflytningsklar

Står du og skal fraflytte din lejlighed? Eller skal du måske overtage en lejlighed?

I begge tilfælde står din maler i Nordsjælland klar til at hjælpe dig.

Overlad arbejdet til os, så vil din gamle lejlighed komme til at fremstå flot og indbydende overfor de nye ejere. Ud over det vil du få overskud til at komme ordentligt på plads i dit nye hjem.

Som det alsidige malerfirma vi er, står vi også til rådighed, når din lejlighed skal males i forbindelse med en renovering.

Skal facaden males?

Har tidens tand været hård mod din boligs ydre facader?

Lad os male facaderne, det vil give boligen et markant løft og et helt nyt udtryk.

Vi er også behjælpelige med facademaling i forbindelse med nybyggeri eller facaderenovering.

Der er mange forskellige muligheder, når facaden skal males. Vi imødekommer alle dine ønsker, og står klar til at vejlede dig om farvekombination og vedligeholdelse.

Maler i Nordsjælland hjælper dig

Vi bruger kun kvalitetsmaling

Hos KA Totalservice ønsker vi, at give vores kunder det bedste resultat, derfor benytter vi udelukkende de bedste malingsprodukter fra Beckers. Alle produkterne er af høj kvalitet, miljøvenlige samt mærket med EU-blomsten. Det mærke er dit tegn på, at produktet opfylder høje kvalitetskrav ved både fremstilling og anvendelse.

Desuden indeholder malingen ingen skadelige indholdsstoffer og opfylder produktkravene til indendørs maling:

  • God dækkeevne ved maling
  • Ingen sundheds- og miljøskadelige tungmetaller som f.eks. bly, cadmium og krom
  • Ingen kræftfremkaldende, mutagene eller fosterskadende stoffer

Vi bruger også gerne andre produkter, men for vores kunders skyld, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at vi holder en høj standard. Vi vil nemlig gerne sikre dig et holdbart resultat, der holder i mange år.

Nedenfor kan du se, hvilke leverandører vi anvender.

Kontakt os

Skal vi opfriske din bolig med en omgang maling, eller har dine facader brug for en kærlig hånd? Tøv ikke med at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os
Home » Maleropgaver