Brug for hjælp med køkken- eller badeværelsesdrømmen?

Lad KA Totalservice hjælpe dig

Går du med tanken om at opdatere det slidte køkken? Eller er det gamle badeværelse blevet lidt for umoderne? Måske trænger rummene bare til en lille opfriskning eller en større renovering?

I så fald vil vi gerne være behjælpelige med at gøre tankerne til virkelighed. Hvad enten det blot er opsætning af nye fliser, lidt maling eller en større renovation, så står vi gerne til rådighed.

Vi ordner mange forskellige opgaver inden for både køkken og bad. Eksempelvis har vi udført både mindre istandsættelser og komplette udskiftninger af både køkken og bad.

Har du fundet dit drømmekøkken, men har ikke tiden eller overskuddet til at sætte det op, så kan du kontakte os, og så fikser vi det straks.

Vil du egentlig helst have renoveret hele badeværelset, fremfor en mindre istandsættelse, tager vi også gerne opgaver som disse på os. Vi har god erfaring indenfor renovering af badeværelser – og det vi ikke selv kan lave, håndterer vores professionelle og kompetente samarbejdspartnere. Kvaliteten går vi nemlig ikke på kompromis med.

Begge rum er nogle vi bruger hver dag uden undtagelse. Netop derfor er det vigtigt, at de bringer glæde, og at rummenes potentiale bliver udnyttet maksimalt.

Slip for besværet

Når du får professionel hjælp af KA Totalservice slipper du får alt det besvær, der ofte kan være forbundet med at opfylde boligdrømmen.

Vi ved, at et nyt badeværelse eller køkken kan være en uoverskuelig proces – derfor står vi klar til at spare dig for besværet, så du i stedet kan bruge din tid på det, der virkelig betyder noget for dig.

KA Totalservice tilbyder at udføre arbejdet med fokus på høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Skal køkkenet eksempelvis rives ned og et nyt sættes op, eller skal badeværelset fuldstændig totalrenoveres, så koordinerer vi det hele.

Vi kontakter de autoriserede fagfolk, der måtte være behov for med garanti for, at vores samarbejdspartnere leverer kvalitetsarbejde inden for hver deres felt.

Hvis du overlader ansvaret til os, kan du uden tvivl trygt og sikkert slappe af og være vis om, at vi har styr på opgaven.

Skal vi gøre noget ved drømmene?

Hvis du gerne vil vide mere, eller ved hvad der skal ordnes, så kontakt os allerede i dag. Vi ser frem til at tage en snak med dig og høre hvad vi kan gøre for dig.

Ring til os
Skriv til os
Home » Køkken og bad