Byggeopgaver

Kan du ikke overskue dit byggeprojekt?

Uanset om du står over for et større eller mindre opgave står KA Totalservice klar til at give dig en hjælpende hånd.

Vi kan både tilbyde kompetent og professionel hjælp til dit projekt samt sparring og vejledning, hvis der er brug for det.

Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget og kan derfor hjælpe dig med lidt af hvert. Kompetencerne rækker langt og vi har hænderne godt skruet på, så der er ingen opgave, vi ikke kan klare.

Vi udfører mange forskellige byggeopgaver for vores kunder. Der er ingen opgave der er for stor eller for lille – vi påtager os alle slags tømreropgaver.

Vi har bl.a. udført nedenstående byggeopgaver:

  • Overdækket terrasser
  • Gulvlægning
  • Udestuer
  • Carporte
  • Skure

Hvis du ønsker et fuldendt resultat, kan vi også hjælpe med malerarbejdet eller en hel totarenovering.

Drømmer du om noget ganske særligt?

Vi ved, hvad vi kan udføre med vores kompetencer, men hos KA Totalservice er det vores ønske at opfylde selv de mere kreative ønsker vores kunder måtte have. Derfor tager vi gerne imod en udfordring for at realisere netop dine byggedrømme.

Måske har du gået og drømt om en udendørsbruser med specialdesignede saloondøre? En flot og anderledes terasse, hvor du kan nyde de varme sommerdage? Eller måske en flot og dekorativ murstensvæg i køkkenet?

Uanset hvad, vil det glæde os at hjælpe dig igang med dit byggeprojekt.

Med vores mangeårige erfaring i bagagen og dine idéer kan vi i fællesskab sammensætte en løsning, der er specialdesignet og tilpasset netop dine behov og ønsker.

Vil du høre nærmere?

Hvis du ønsker at høre nærmere eller vil vide hvordan vi kan hjælpe med at realisere dine byggedrømme, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os
Home » Byggeopgaver